Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/onscreen/budapesthochzeit.hu/html/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Csapatunk | Budapest Hochzeit
A német nyelvű esküvők specialistája

Esküvőszervező csapatunk

A Hochzeit in Budapest csapata olyan szolgáltatókból áll, akik számára a szakmai alázat és emberséges hozzáállás mindennél fontosabb. A kollégáink összesen több, mint 600 esküvőn vettek részt az elmúlt 12 év során. Mindannyian elismert tagjai a hazai esküvő szolgáltatói körnek.

Mátyus Enikő

Enikő a csapatunk motorja, aki néhány éve berobbant hozzánk és azóta elválaszthatatlan része a Budapest Hochzeit csapatának. Ő az aki: ajánlatot készít, egyeztet, telefonál, emailt vagy forgatókönyvet ír. Segít megtalálni a tökéletes helyszínt, a megfelelő szolgáltatókat, ügyelve, hogy a legapróbb részlet is a helyén legyen az esküvőn napján. Személyes jelenlétével az esküvő napján megoldja az esetlegesen felmerülő váratlan helyzeteket. Nektek már nem marad más dolgotok, mint élvezni a Nagy Nap minden boldog percét.

Blazsek Beáta

Csapatunk turisztikai szakértője.  Az egyetem elvégzése óta a nemzetközi turizmusban dolgozik. Beáta élt Olaszországban, Svájcban, így őt a soknyelvűség és kulturális sokszínűség felvillanyozza. Ismeri a kultúrák közötti különbségeket, jól kezeli az ebből adódó helyzeteket. Beáta német, olasz, angol nyelven segíti csapatunkat. Az évek alatt kiépített kapcsolatrendszerének segítségével gyorsabbá tehet egy-egy lassabb ügymenetet.

Ő az aki jelenleg minden infot, szórakozási lehetőséget, éttermet, program lehetőséget ismer Budapesten és ha ő valamit nem tud elintézni akkor azt földi halandó számára nem is lehet.

Molnár László András

Kamasz kora óta a rendezvényszervezés határozza meg az életét. Az alapokat a Coca-Cola keretein belül szerezte, mely után számos nemzetközi multi cég rendezvényeit koordinálta, saját cégével szervezte és 21 évesen hazánk egyik úttörő ceremóniamestere lett. Így mind a kis és mind a nagyobb rendezvények szervezésében is járta. A szervezés mellett hét éve Eus pályázatíró cégeknek kommunikációs tanácsadóként dolgozik, így tudja,hogy nem csak szóban, hanem írásban is mindennek rendezettnek kell lennie. Csak így biztosítható az az álom megvalósítása, amit a párokkal közösen rendez az iroda. Az esküvők világában eltöltött 10 év biztosíték arra, hogy nem csak beszél, hanem tudja is, hogy kell felépíteni egy élményekkel teli esküvőt.
Kedves Stefán! Szeretnénk megköszönni, hogy szakértelmeddel gördülékennyé tetted az esküvőnket! Szinte láthatatlan kezeid mindenhova elértek, nekünk semmi dolgunk nem volt, csak élvezni az estét! Bárki, aki Téged választ, jól jár! 🙂 Köszönjük! Nóri és David

Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy maximális mértékben hozzájárultál ahhoz, hogy az esküvőnkön semmi mással ne kelljen foglalkoznunk, csak azzal, hogy jól érezzük magunkat. Pontosan úgy alakult minden, ahogy azt elterveztük.
Szívből ajánlunk minden párnak, akik jó hangulatú, profin szervezett, túlzásoktól mentes, fiatalos esküvőre vágynak. Az esküvőnk után többen a családból már elkérték az elérhetőséged, ez nekünk elegendő visszajelzés volt 🙂 További sok sikert!
Réka & Zsolti

Nagyon szépen köszönjük az esküvőnkön való közreműködést, segítséget és a megértést!
Örülünk, hogy jól kezelted a helyzetet, amikor nem éreztem jól magam és próbáltál biztatni… 🙂
Valamint, hogy nem ijedtél meg a 2 nemzetiségű, nagy létszámú vendégseregtől!
Csak így tovább, további sok és remek hangulatú esküvőt kívánunk neked, hamarosan ezt neked is át kell élned, mint vőlegény,férj! 😉
Anett&Roland

Itt is szeretnénk még egyszer megköszönni, hogy a közreműködéseddel a vendégeink és mi is gondtalanul ünnepelhettünk! Már az előkészületek során sok hasznos tanácsot kaptunk tőled, az esküvőnk napján pedig a segítségednek köszönhetően nem maradt más dolgunk, mint hogy átéljük a pillanatokat és egy nagyot bulizzunk a vendégeinkkel. 🙂 Köszönjük, hogy nagyban hozzájárultál ahhoz, hogy mindenki otthon érezze magát az esküvőnkön! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy mind a magyar, mind az osztrák vendégeink részéről rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk veled kapcsolatban. Sok szeretettel ajánlunk minden párnak, akik szeretnék, hogy egy profi, jó humorú, stílusában és megjelenésében is elegáns ceremóniamester tartsa kézben az eseményeket életük nagy napján! Dia és Felix